Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel konum takkadak insanların binayı güvenle ayrılma etmesini sağlamlar. Hassaten bina içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mâni olabilir.

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların güvenli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangın çabucak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın kapısı son ayar ciddi bir öneme sahiptir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız dayanıklı evetğu kadar, şık bir görünüm sağlamlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana göre de dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın simultane kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın kapılarının ve henüz birmebzul yangın ekipmanın ne kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini erişimın elbette esenlandığını öğrenmek üzere temel durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Bunu temin etmek dâhilin yaylı menteşeler kullanılması yeterli bileğildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın bapsı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki öz ısıya dayanıklı olmasını sağlamlar.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir kâin yangın çıkış kapılarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin prodüksiyonı yasalarla mecburi kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine destelı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Hareketsiz kanatlı yangın bapları binaların içinde olması olası yangın ve benzeri ivedi durumlarda önlem ahzetmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Yangın kapkaloriın (acil çıkış kapısının) omurga amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir berkndaki kötü, yangın, kavara vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu negatif koşulların sair katlara intikalini hapsetmek veya kabil başüstüneğu kadar geciktirmektir.

yangın kapısı Bu konuda salahiyetli yangın firmasından medet alabileceğiniz kabil, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Fakat, yangın bapları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile müntesip sık sorulan sorular ve cevapları:

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu doğrultuda talih bile özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine isabetli bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page